dostałem informacje, że otrzymujecie prywatną wiadomość zapraszającą Was na portal, który nieudolnie stara się być konkurencją Nailspace'a, systematycznie kopiując wszystkie nasze pomysły.
Użytkownik, który wysyła tę wiadomość, samozwańczo nadał sobie tytuł: admin_helper. Pomocnik admina... to się nazywa "mieć tupet"!
Mowa tu o enas.com.pl -portalu firmy EuroFashion. Choć portal określa się mianem niezależnego, tak naprawdę promuje i opisuje wydarzenia oraz produkty dotyczące jednej firmy, swojej własnej - EuroFashion. Jeśli byłyście na tej stronie, na pewno miałyście okazję same się o tym przekonać.
Informuję, że te wiadomości zostały wysłane bez żadnej konsultacji oraz wiedzy z administracją Portalu Nailspace. Jest to klasyczny przykład nieuczciwej konkurencji oraz wprowadzania Was, Naszych Użytkowników, w błąd.
"Specjalistom od e-reklamy" z EuroFashion życzę na przyszłość nieco więcej finezji i polotu. Ich zagrywka jest na bardzo niskim poziomie. Dziękuję Wam za szybką informację zwrotną. Nie będziemy tolerować takich sytuacji.
Oto moja sugestia dla wyżej wymienionych specjalistów e-marketingu z Eurofashion
Jeśli uważacie Państwo, że enas.com.pl to oryginalne, interesujące miejsce w sieci dla wszystkich Stylistek, które umożliwia rozwój zawodowy ponad podziałami na firmy i produkty... nic bardziej prostego! zachęcamy serdecznie do oficjalnej aktywności na naszym forum
Z pewnością nie będziemy usuwać postów. Co wiecej, będziemy wspierać i pomagać, ponieważ rozwój każdej Stylistki z Nailspace'a jest podstawą ideologii naszego portalu.
Jeśli ma się szczere intencje, to nie ma sensu wysyłać zbiorowych wiadomości, do tego w takiej formie: cichaczem, po kryjomu, podając się za kogoś, kim się nie jest.
Hmmm.... dziwna sytuacja.... reklama to jedno, ale login pod taką nazwą to już jest gra nie fair play.... też dostałam taką informację i przyznam szczerze że bardzo mnie to zmyliło....
Dziewczyny, jeśli zauważycie w swojej Galerii niemiły, bezpodstawny komentarz i dziwnym trafem będzie on napisany przez użytkownika-krzaka, który zarejestrował się dzień wcześniej, zdjęć nie wrzucił a w nicknami'e ma wpisane: xxx007, albo rysio_z_klanu -koniecznie napiszcie o tym na forum.
Za przykład może posłużyć komentarz w Galerii Creative Step by Step, pod pracą Agnieszki z Zielonej Góry.
Nie damy sobie wejść na głowę sfrustrowanej konkurencji xxx
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Kto przegląda forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników